Baba Ocaği 50. Bölüm izle - 13 Haziran Cumartesi

12 Haziran 2009 Cuma

Baba Ocağı 50. Bölüm izle - 13 Haziran Cumartesi

Güven, Murat, İsmet ve Cemile’nin tarladaki konuşmalarını duyan Halil yıkılır. Şimdiye kadar Halil’e söylenen her şeyin yalan olduğunu öğrenir. Hatta bu yalanlara kardeşi Recep ve karısı Feraye de ortaktır. Herkesin kendisini ayakta uyuttuğunu düşünen Halil bu sefer ne yapacağını bilemez. Sabri, Nuri’yle buluşacaktır. Ne yazık ki kendisinin Yusuf tarafından takip edildiğinin farkında değildir. Ancak bu takipte Sabri Melahat’la karşılaşır ve yeniden aşkları depreşir. Sabri, Yusuf’a yakalandığının farkında değildir. Güven, İsmet’le gizlice nikah kıymak için Muğla’ya giderken Halil Efe’ye yakalanır. Halil Efe duyduklarının hesabını soracakken bu kez de Özge’de kene olduğu anlaşılır ve Halil Efe, Güven’le konuşamadan apar topar hastanenin yolunu tutarlar. Köyde kene konusu büyük bir paniğe yol açar. Güven’in başına gelenlerden habersiz olan İsmet nikâh dairesinde evlenmek için Güven’i beklemektedir.



Labels:

Melekler Korusun 24. Bölüm izle - 13 Haziran Cumartesi

Melekler Korusun 24. Bölüm izle - 13 Haziran Cumartesi

Kehribar’dan Burhan’a evlilik vizesi çıkar! Melek’in Burhan’ı geri çevirebileceği bahanelerinden biri artık yok olmuştur! Kehribar’ın ısrarı sonucu Melek İpek’le Burhan konusunu konuşmak zorunda kalır!

Özgür, Deniz’i kendisinden soğutmak için arayışlara devam eder!

Sıra filmde izlediği ve etkisini Esin-Erkan ilişkisinde gözlemlediği bir yöntem vardır! “Özgür, Deniz’e onunla evlenmek istediği imasında bulunur!”

Mualla imaj değiştirir; ancak değişen imajla Fevzi’nin de Mualla’ya olan bakış açısı değişmeye başlar! Cast ajansından İpek’e müjdeli bir haber gelir! Ancak İpek bu reklam filmini kabul etmeden önce iyi düşünmelidir!

Patronunun oğlu Mert, Esin’e kaldığı derslerde onu çalıştırabileceğini söyler. Esin buna sevinirken Erkan’la buzları eritmeleri daha söz konusu olmamıştır! Esin bir karar verir! “Bu iş ya evlilikle neticelenecek ya da herkes kendi yoluna gidecektir.!”

Barış, Bahar’ın kendisine ailesi konusunda yalan söylediğini öğrenir. Artık İpek’e gerçek duygularını açması için bir engel kalmaz! Ancak Barış’ın İpek’e gerçekleri ailene açıkla baskısı İpek’i dönüşü olmayan bir yola sürükler!



Labels:

Akasya Duraği 41. Bölüm izle - 13 Haziran Cumartesi

Safiye ve Dilek, Osman’dan gizlice Şile’ye denize giderler. Osman ise Safiye’lerin Polonezköy’e pikniğe gittiklerini sanmaktadır. Safiye denizde fazla açılınca boğulma tehlikesi geçirir.
Durağa gelen bir reklâmcı taksilere reklam vermek istediğini söyler. Nuri Baba kura çektirir. Fakat Sinan kurada üçkağıt yapar ve kurayı kazanmak için bütün kağıtlara kendi adını yazar. Sinan kurayı kazanır ama onu bir sürpriz beklemektedir.
Eleni Hanım bir çocuğu evlatlık edinmek ister. Nuri Baba artık yaşlarının geçtiğini ve küçük bir çocuğa bakamayacaklarını düşünmektedir. Fakat Eleni bu karanında ısrar edince çözümü bulmak Sinan’a düşer.
Melahat’ın taksisine arkadan bir araç çarpar. Melahat hasar var mı diye bakarken taksiye binen hırsızlar taksiyi kaçırırlar. Melahat durağa gelir. Bütün şoförler Melahat’ın taksisini bulmak için bir araya gelirler.
Zeyno bebek sahibi olmak için bir kliniğe gider. Seyit’i de ikna edip kliniğe götürür. Fakat Seyit doktorla kavga eder ve karakola düşerler.
Osman bir kaza geçirip hafızasını kaybeder. Sinan hemen bunu fırsata dönüştürür. Ve Obayana ile Dilek’i evlendirmeye karar verir. Fakat işler hiç de umdukları gibi gitmez.



Labels:
Baba Ocaği 50. Bölüm izle - 13 Haziran CumartesiMelekler Korusun 24. Bölüm izle - 13 Haziran CumartesiAkasya Duraği 41. Bölüm izle - 13 Haziran Cumartesi ~ Dizi izle