Bir Bulut Olsam 11.Bölüm izle 11Mayis Pazartesi

10 Mayıs 2009 Pazar

Bir Bulut Olsam 11.Bölüm izle, Bir Bulut Olsam 11.Bölümünü izle, Bir Bulut Olsam 11.Bölümü izLe, dizi izle, dizi seyret, diziizle, diziseyret, bir bulut olsam 11. bölüm, bir bulut olsam 11. bölüm izle, bir bulut olsam 11. bölüm seyret, bir bulut olsam bölüm 11, bir bulut olsam 11.bölüm, bir bulut olsam yeni bölüm izle, bir bulut olsam dizisi izle, bir bulut olsam 11 mayıs izle, bir bulut olsam 11.05.09

Mustafa, uzaktan izlediği Harun, Narin ve Serdar üçlüsünün davranışlarından tedirgin olur ve duruma anlam veremez. Narin’in yanına gelir, onu alır ve gider. Yolda giderlerken Mustafa, Narin’in sıkıca tuttuğu diplomayı, onun boş bir anında elinden kapar ve Narin’in açıklamasına bile izin vermeden hızlıca geri döner. Gözü dönen Mustafa, yoldaki minibüsü fark edemez ve kaza yaparlar.
Bulut Ailesi hastanededir ve herkes son derece tedirgindir. Çünkü Mustafa hayati tehlikeyi atlatamamıştır. Ona yardım eden ise yine Doktor Serdar olur. Asiye kocasının yanından bir an bile ayrılmaz. Aslan Bey kazanın sebebini öğrenince sinirden deliye döner. Fakat bu durumu kullanmasını da iyi bilir. Narin’i görmeye gelen Harun’u kolundan tuttuğu gibi dışarı çıkartır ve bunun namus meselesi olduğunu ileri sürerek, Narin’le evlenmesi gerektiği konusunda zorlar.
Serdar da olanlardan dolayı gergindir ve Narin’e “buralardan gidelim, kendine yeni bir hayat kur” dese de, kendi hislerinden bahsedemez. Kelimeler havada kalır.



Labels:

Yol Arkadaşim 36.Bölüm izle 11 Mayis Pazartesi

Yol Arkadaşım 36.Bölüm izle, Yol Arkadaşım 36.Bölümünü izle, Yol Arkadaşım 36.Bölümü izLe dizi izle, dizi seyret, diziizle, diziseyret, yol arkadaşım 36. bölüm, yol arkadaşım 36. bölüm izle, yol arkadaşım 36. bölüm seyret, yol arkadaşım, yol arkadaşım bölüm 36, yol arkadaşım online izle, yol arkadaşım 36.bölümü, yol arkadaşım yeni bölüm, yol arkadaşım dizisi izle, yol arkadaşım 11 mayıs izle, yol arkadaşım 11.05.09

Ayla ve Suat yüzükleri çıkarıp aralarındaki nişanı bozmuşlardır. Buna çok üzülen aileleri ve dostları, onları yeniden bir araya getirmek için türlü çabalara girerler. Ama bunlar beklendiğinin aksine, Ayla ve Suat'ı birbirinden daha da uzaklaştırır. Bu arada Suat geleceği için önemli bir karar alır. Saçma bir tartışma yüzünden Fahri ile İlker'in de arası bozulur. Fahri ile İlker bundan sonra birbirlerine rakip olacaklardır. Elif ise kasabaya yerleşmiş, buradaki hayata uyum sağlamaya çalışmaktadır. Şimdi kasabanın da Elif'e uyum sağlaması gerekecektir. Bu sürece hiç beklenmedik biri destek olur. Annesine kızan Eylül, evden kaçınca Ayla ile birbirlerine küserler. Ertesi gün ise anneler günüdür ve Eylül’ün de annesine verilecek bir hediyesi vardır.



Labels:

Son Bahar 34.Bölüm izle 11 Mayis Pazartesi

Son Bahar 34.Bölüm izle, Son Bahar 34.Bölümünü izle, Son Bahar 34.Bölümü izLe, dizi izle, dizi seyret, diziizle, diziseyret, son bahar 34.bölüm, son bahar 34.bölüm izle, son bahar 34. bölüm seyret, son bahar bölüm 34, sonbahar online izle, son bahar 34.bölüm, son bahar 34, son bahar dizisi izle, sonbahar 11 mayıs izle, son bahar 11.05.09, son bahar bölüm 34, son bahar 11 mayıs

Galip ile Sabiha’nın bebekleri sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmiş, Sabiha’da riskli durumunu atlatmıştır. İkisi de inanılmaz derecede mutlu ve huzurludurlar. Serdar’ı kullanarak klinikten kurtulan Nursel, intikamını da almıştır. Fakat bu intikam ona pahalıya mal olmuştur. Fatma’nın sayesinde saklandığı yerde daha fazla kalmak istemeyen Nursel, çarenin belirli bir süre için yurtdışına kaçmak olduğunu düşünmektedir. Merve, Galip’in kendisine çektiği restle tamamen allak bullak olmuştur. Galip, bu ortaklığı kesin bitirecektir. Bu darbe Merve için bir sondur.Ama Merve, babasının desteğini kullanarak hala bir şeyleri düzeltme çabasındadır.
Sürpriz konuk Verena, Memo ile sağlıklı bir ilişki kurmak ve torununu yanına almakta kararlı, bu uğurda emin adımlarla ilerlemektedir. Kemal, bir taraftan bu duruma ses çıkaramamakta, bir taraftan da içi içini yemektedir. Fatma ise Galip’le tüm yaşadıklarına rağmen tehlikeli sularda gezinmekten vazgeçmemektedir. Bir taraftan Nursel’i diğer taraftan da Galip ve Sabiha’yı idare etmeye devam etmektedir. Nursel’in öldürdüğünü zannettiği Serdar’ın hayatta olması tüm dengeleri değiştirecektir. Ama bu durum sadece Nursel’i etkilemeyecektir. Galip ve Sabiha’da hiç içinde olmadıkları bir durumun içine sürükleneceklerdir.



Labels:

Elveda Rumeli 72.Bölüm izle 11 Mayis Pazartesi

Elveda Rumeli 72.Bölüm izle, Elveda Rumeli 72.Bölümünü izle, Elveda Rumeli 72.Bölümü izLe, dizi izle, dizi seyret, diziizle, elveda rumeli 72. bölüm, elveda rumeli 72.bölüm izle, elveda rumeli 72. bölüm seyret, elveda rumeli bölüm 72, elveda rumeli izle seyret, elveda rumeli 72. bölüm, yeni bölüm izle, elveda rumeli dizisi izle, elveda rumeli 11 mayıs, elveda rumeli 11.05.09

Mustafa çatışma sonucu ölen kişinin Dimitri olup olmadığından emin olamazken, Vahide ise hala tedirgindir. Ancak yakalanan çetecilerin verdiği bilgiler de Dimitri’nin öldüğünü doğrular. Böylece Ramiz ve ailesi büyük bir beladan kurtulmuş olmanın rahatlığını yaşamaktadır. Mazhar Paşa, komitacılara karşı büyük başarı gösteren Mustafa, Dilaver, Cezmi Kumandan ve Yüzbaşı Ahmet Ekrem’e madalya vermek üzere Manastır’a çağırır.
Ancak hiç beklenmedik bir anda ortaya çıkan Dimitri, Mustafa’nın yokluğundan faydalanarak Ramiz ve ailesine büyük bir kabus yaşatacaktır.



Labels:

Arka Sokaklar 118.Bölüm izle 11 Mayis Pazartesi

Arka Sokaklar 118.Bölüm izle, Arka Sokaklar 118.Bölümünü izle, Arka Sokaklar 118.Bölümü izLe, dizi izle, dizi seyret, diziizle, diziseyret, arka sokaklar 118. bölüm izle, arka sokaklar 118. bölüm, arka sokaklar izle, arka sokaklar 118. bölüm seyret, arka sokaklar bölüm 118, arka sokaklar online izle, arka sokaklar 118.bölüm yeni bölüm izle, arka sokaklar dizisi izle, arka sokaklar 11 mayıs izle, arka sokaklar 11.05.09, 11 mayıs arka sokaklar

Engin hastaneden taburcu olacaktır. Yeliz hatasını anlar ve eşine destek olmak için ona, kendisini dinleyeceğini söyler.
Yener kirli işlere bulaşmıştır. Annesi son çare olarak Almanya’da çalışan abisini yardıma çağırır. Yener, içinde bulunduğu durumdan kendi başına kurtulmaya çalıştıkça, başı daha da belaya girdiğinden devreye Ekip girer. Yener’i, mafyanın elinden kurtarırken yüklü miktarda uyuşturucu madde de ele geçirilir.
Murat, ilk doktorluk deneyiminde işi eline yüzüne bulaştırınca Emel’in diline düşer. Evdeki, Emel Semiha gerginliği de artıkça Zeynep ve Murat’ın huzuru kalmaz.
Metin ve Tekin okul gazetesinde görev alırlar. Tekin’in amacı Gizem’in gözüne girmektir. Pazar yerinde Mesut ve Hüsnü’nün çekimini yapan çocuklar, istemeden de olsa Mesut’un başını belaya sokarlar. Çekimlerde Engin’in dikkatini çeken bir detay Ekip’i arana bir suçluya ulaştırırır.
Ferda ve Suat yine başlarını belaya sokarlar. Bu sefer olaylar öyle bir karışır ki kendilerini nezarethanede bulurlar.
Modacı Atıf’ın ölüm nedeni şaibelidir. Ekip, yürüttükleri soruşturma sonucunda cinayeti aydınlatır.



Labels:
Bir Bulut Olsam 11.Bölüm izle 11Mayis PazartesiYol Arkadaşim 36.Bölüm izle 11 Mayis PazartesiSon Bahar 34.Bölüm izle 11 Mayis PazartesiElveda Rumeli 72.Bölüm izle 11 Mayis PazartesiArka Sokaklar 118.Bölüm izle 11 Mayis Pazartesi ~ Dizi izle